Nye produkter.png

For utstillere

Har du en løsning som kan bidra til at enda flere blir inkludert i vår digitale hverdag? 

På møtetorget til konferansen Sammen for digital inkludering, treffer du potensielle kunder som ønsker å bli kjent med dine løsninger og produkt. Uavhengig av om du er gründer, produsent eller leverandør, får du her mulighet til å tilegne deg innsikt i reelle ønsker og behov som finnes i kommunene. 

Møtetorget er plassen for gode samtaler mellom utstillere og deltagere. Det er satt av god tid i programmet, så her har dere sjansen til å diskutere både utfordringer og finne gode løsninger sammen. 

Hvem møter du?

Ansatte og beslutningstagere som er sentralt plassert i ulike kommunale virksomheter og andre aktører som spiller en viktig rolle i vår digitale hverdag. 

Som utstiller får du dette gratis*:

•   ca. 5 m2 til disposisjon på møtetorget utenfor konferansesalen
•   Konferansebord og tilgang til strøm
•   Faglige innlegg som belyser utfordringer og muligheter i den komplekse, digitale samfunnsfloken. Både på systemnivå og individnivå. 
•   Én deltakerplass på konferansen
•   God hotell-lunsj

Slik får du stand

Det er et begrenset antall stands tilgjengelig. Plass tildeles etter arrangørenes prioritering, med mål om mangfold og synliggjøring av ulike løsninger og produkt. 

*Det forventes at du som får tildelt gratis stand er forberedt på konferansens samhandlingsoppgave. Denne kan lastes ned her (pdf).

Lurer du på noe i forbindelse med møtetorget eller søknaden som utstiller? Ta kontakt med Nina Myklebust. 

Nina B. Myklebust

Seniorrådgiver

Telefon: +47 906 97 101