22. november: Julefrokost for partnerne

Av: Aldersvennlig Norge
Postet: 01.11.22 (oppdatert 02.11.22)
Photo by Annie Spratt on Unsplash

Den 22.november har vi gleden av å invitere våre partnere til julefrokost med noe (faglig) attåt! Det blir rykende fersk brød og pålegg som både dufter og smaker av julen. Bli med og treff hyggelige og dyktige folk som alle har interesse av å bidra til et mer aldersvennlig Norge.

Vi starter morgenen med å spise en bedre frokost sammen. I løpet av tiden vi er sammen, vil vi vise frem resultatet av det første prosjektet som ble startet i regi av partnerskapsordningen. Prosjektgruppen har bestått av Arne Helme fra KPMG, Marte Aarseth og Lilly Anne Godø i Atea, Lars U. Kobro som leder SESAM, Eirik Kanck i UN Global Compact og Ole Helge Haugen fra Fylkeskommunen Møre og Romsdal.  

Kari Østerud som leder Senter for seniorpolitikk kommer for å gi oss et lite innblikk i resultatene av årets seniorpolitiske barometer – og hvilken betydning seniorene har i arbeidslivet. 

Avslutningsvis håper vi å inspirere dere litt ekstra til å tenke på hvordan de 15 siste årene av karrieren kan bli de beste – det er aldri for tidlig eller sent å planlegge litt.

Om arrangementet

Dette er et lukket arrangement for organisasjoner som er en del av senterets partnerskapsordning.

Dato: 22. november 2022
Tidspunkt: 09.00 – 11.30
Hvor: Grand Hotel Oslo

Ta kontakt med Nina Myklebust hvis du har gått glipp av påmeldingen.