25. oktober: Nasjonal konferanse – Sammen for et aldersvennlig Norge

Av: Aldersvennlig Norge
Postet: 15.06.22 (oppdatert 22.06.22)

Den 25. oktober inviterer vi til årets nasjonale konferanse på Quality Hotel Ålesund.

Programmet vil være fullspekket av dyktige foredragsholdere som brenner for sine felt. Med tversektorielt samarbeid som rød tråd, vil vi bidra til at vi sammen skaper smartere, mer bærekraftige og aldersvennlige samfunn. Der folk bor!  

Er du leder i kommunen, fylkeskommunen, i privat eller offentlig virksomhet? Her får du en arena hvor målet er å synliggjøre viktigheten av samarbeid på tvers, hva som skal til og ikke minst fordelene vi kan oppnå hvis vi lykkes.

HVOR: Quality Hotel Ålesund
Konferansen vil også strømmes.
NÅR: 25.oktober 2022
HVORDAN: Gratis – både fysisk og digitalt.
PÅMELDING: Kommer. Vi har et begrenset antall plasser i Ålesund, så her er det førstemann til mølla.

Deler av konferansen vil strømmes for de som ikke har mulighet til å delta fysisk. Vi har lagt opp til noen kreative bolker som sørger for at du som kommer til Ålesund får nyttige – og aller helst inspirerende, nye relasjoner. Her vil du få merverdi ut over det faglige.

Gjennom programmet for et aldersvennlig Norge har senteret i oppdrag å forberede landet vårt på at vi blir flere eldre og at vi lever lenger. Målet er å synliggjøre de mulighetene som ligger i den demografiske utviklingen, og bidra til å skape varige synergier og resultat gjennom økt samarbeid på tvers av sektorer og bransjer.

Håper vi sees i Ålesund i oktober

Program og påmelding kommer.

Les mer om fjorårets konferanse, som gikk av stabelen 1. november i Oslo.

Frivillighet Norge, Ulstein kommune, NHO Service og Handel og Senter for for sosialt entreprenørskap og samskapende sosial innovasjon stod sammen på scena under fjorårets konferanse. Foto: Embla Myklebust/Senteret for et aldesvennlig Norge