8. mars: Lokalmedia og mulighetene (webinar)

Av: Aldersvennlig Norge
Postet: 10.02.22 (oppdatert 07.03.22)
Wenche Halsen står å diskuterer med en som har ryggen mot kameraet.
Med over 30 års jobberfaring i og med media, skal Wenche Halsen, leder av Senteret for et aldersvennlig Norge lede kommunene i nettverket gjennom et minikurs i hvordan finne og få på en sak i media.

Tirsdag 8.mars fra 12.00 til 13.30 har vi gleden av å invitere alle kommuner som er medlem av Nettverk for aldersvennlige lokalsamfunn til digitalt kræsjkurs i hvordan skape medieinteresse.

Om webinaret

Dato: 8. mars 2022
Tidspunkt: 12.00 til 13.30
Hvor: Lenke til pålogging blir sendt ut per e-post 7.mars til alle som er påmeldt og medlem av nettverket.
Påmeldingsfrist: 6.mars 2022

Webinaret er gratis.

Mediene er bare opptatt av skandaler og negative ting.

Hørt den før? Dette er en myte som ikke stemmer. Mediene er på alltid på jakt etter saker – også de positive og hyggelige sakene. Lokalmediene som dekker kommunen der dere jobber, er ikke intet unntak. Men de trenger hjelp til å finne de gode  sakene. Det kan dere hjelpe til med gjennom å ta frem de gode tiltakene og eksemplene på hva der gjør, for eksempel knyttet til å være et godt lokalsamfunn for eldre og der folk har lyst til å bo hele livet.

Hva skal så til for at lokalmedia fatter interesse for historien din?

Wenche Halsen, leder av Senteret for et aldersvennlig Norge, og som har over 30 års erfaring fra å jobbe i og med media, vil ta dere gjennom et minikurs i hvordan finne og få på en sak i lokalmedia.