Hils på Nina, vår nye kollega

Av: Aldersvennlig Norge
Postet: 20.08.21 (oppdatert 20.08.21)
Nina Myklebust skal jobbe videre med senterets partnerskapsordning.

Med Nina Myklebust på plass i Ystenesgata 6B er vi nå fulltallig i Senteret for aldersvennlig Norge, og klare for å ta steget videre med partnerskapsordningen.

Nina er utdannet siviløkonom med spesialisering i strategi og ledelse, og kommer fra rollen som rådgiver i Næringsforeningen Ålesundregionen. Som seniorrådgiver i senteret skal hun ha ansvaret for å ta partnerskapsordningen videre, en av de fem oppgavene i Program for aldersvennlig Norge.

− Jeg har hatt gleden av å få utvikle ulike konsept og produkt og ser frem til å bruke denne erfaringen i nye rammer. Jeg tror nøkkelen for suksess er dialog med ulike aktører, både arbeidsgivere og leverandører av tjenester og produkt, sier Nina.

Samarbeid og synergier

Den blide sunnmøringen hadde sin første arbeidsdag 2. august, og har allerede booket sine første møter. Nina har også flere tanker om mulighetene for partnerskapsordningen.

− En partnerskapsordning som skal skape synergier og samarbeid på tvers av offentlige, frivillige og private virksomheter er på mange måter nytt i Norge. Selv med god innsikt og en strategi vil veien bli til mens vi går.

− Dette er en spennende og utfordrende oppgave som jeg ser frem til å ta fatt på. Jeg vil også veldig gjerne høre fra deg som sitter der ute med gode tanker om hvordan vi i fellesskap kan sette fokus på aldersvennlighet, avslutter hun.   

Tanker eller ideer, eller vil du høre med om partnerskapsordningen? Ninas kontaktinformasjon finner du her.